10:54
17.02.2023

П’яний майор ЗСУ врізався у швидку військових парамедиків (ФОТО)

Чоловік не прийшов на суд «через службову зайнятість»

Анастасія Шевченко, медик-доброволець, розповіла, що в кінці листопада 2022 року в автомобіль швидкої допомоги на великій швидкості врізався п’яний Костянтин Костенко, майор Військової служби правопорядку, пишуть Львівські новини.

Більше новин читайте в нашому Telegram

Суд призначили на 26 січня 2023 року, де мали розглядати питання про притягнення майора Костенка до адміністративної відповідальності за ст. 124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів,) та по ст. 130 (Керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння).

“Звичайно ж, майор Костенко на суд не прийшов «через службову зайнятість». Банальний трюк, роблю ставку, що наступного разу буде лікарняний”, – зазначила Анастасія.

Фото: Анастасія Шевченко

Адвокати військової медикині встановили, що авто,  на якому майор Костенко розбив “швидку”, належать якійсь вантажівці VOLVO, а сама машина не зареєстровано за жодною фізичною чи юридичною особою.

Відтак, в діях Костенко, окрім статей 124 та 130, вбачаються ще такі правопорушення: керування транспортним засобом не зареєстрованим в Україні; керування транспортним засобом з номерним знаком, що не належить цьому засобу.

Протягом всього цього часу майор Костенко так і не вийшов з Анастасією на зв’язок.

Фото: Анастасія Шевченко

Все вказує на те, що він не збирається відшкодовувати вартість “швидкої”, яку люди придбали для фронту.

“Я не розумію, на що він розраховує. На те, що керівництво Військової служби правопорядку у Збройних Силах України його прикриє? Чи на те, що він затягуватиме суди, і всі забудуть про цю історію?” – зазначила Шевченко.

Анастасія просить про розголос цієї інформації.

“Бо якщо ні старші офіцери ВСП, ні адвокат, ні почуття власної гідності не спонукають його взяти відповідальність за свої дії, і відшкодувати вартість “швидкої”, яка працювала на фронті — можливо, допоможе розголос”, – підсумувала медикиня.

Читачам також цікаво:

Коментарі