13:17
03.07.2023

П’яний працівник військкомату побив журналістку на очах чоловіка-військового

Потерпіла побоюється, що справу можуть закрити: за її словами, у військкоматі запропонували «вирішити все мирно»

Журналістка Тетяна Новак заявила про побиття старшим офіцером Закарпатського ОВК Варі Костянтином, котрий, за її словами, перебував у стані алкогольного сп’яніння, пишуть Львівські новини.

В Ужгороді співробітник військкомату вдарив жінку на вулиці на очах її чоловіка-військовослужбовця. Новак закликала надати розголосу інциденту, оскільки побоюється, що справу можуть закрити.

Подія сталася на зупинці громадського транспорту в Ужгороді. Новак разом зі своїм чоловіком – офіцером ЗСУ, зіштовхнулися з Варі у магазині, де, як зазначила журналістка, старший офіцер Закарпатського ОВК почав ставити їм запитання. Втім, отримані відповіді чоловіка, що він служив і перебував на передовій, вочевидь, не заспокоїли Варі, і він звинуватив пару у тому, що вони «не місцеві».

Намагаючись уникнути бійки, подружжя вийшло з приміщення, попрямувавши до зупинки, Варі, ймовірно, пройшов за ними.

«Ми вийшли з магазина, відійшли на зупинку і збирались дзвонити на 102. Коли мій чоловік вже тримав телефон біля вуха, Костя (він же майор Костянтин Варі) теж з’явився на зупинці, кинувся на мого чоловіка з кулаками, але чомусь передумав, різко змінив траєкторію, підбіг до мене (я стояла на пару метрів позаду від чоловіка) і вдарив мене в щелепу. Так, жінку. Так, кулаком. Я впала, тоді він схилився наді мною і наніс ще один удар кулаком в ліву скроню. Все було швидко і неочікувано, мій чоловік не встиг втрутитися, а Варі втік», – розповіла журналістка.

Зрештою, викликали поліцію та написали заяву та дали пояснення. Очевидці розповіли, що «антигерой» цієї історії не вперше нападає на людей, зокрема жінок, але місцеві жителі його бояться і заяви не подають.

Варі знайшли у його власній квартирі, де і провели тест на наявність алкоголю, як результат – 2.04 проміле.

Швидка констатувала у жінки забій щелепи. Відкрито кримінальне провадження за статтею про умисне легке тілесне ушкодження.

Читачам також цікаво:

Коментарі