12:11
08.02.2022

Вакциновані пенсіонери отримають від держави безкоштовні смартфони – Зеленський

Програму “єПідтримка” розширили

Навесні стартує  програма, в рамках якої вакциновані українці, старші 60 років, отримають безоплатний якісний сучасний смартфон та пільговий тариф.

Про це повідомляє  “Укрінформ”, пишуть “Львівські новини”.

“Цифрова держава – це рівність. Наша мета – щоб якісний мобільний інтернет був у кожному куточку нашої держави, а доступ до нього був у кожного громадянина нашої держави… Ми розширили “єПідтримку”. Люди похилого віку можуть витрачати кошти на купівлю ліків, оплату комуналки, та не у всіх є смартфон. І не всі вміють користуватися інтернетом. Два роки тому ми запустили курси цифрової грамотності для людей похилого віку, а навесні запускаємо нову велику державну програму: всі охочі вакциновані українці старше 60 років отримають безоплатний якісний сучасний смартфон і пільговий тариф. Це шлях до нашої мети – доступ до інтернету для всіх громадян України, держава у смартфоні для всіх, можливість впливати на процеси у державі для всіх”, – сказав Зеленський під час Diia Summit.

Команда Мінцифри презентує понад десять нових цифрових послуг.

Серед них – зміна місця реєстрації по всій країні, послуги для пенсіонерів та водіїв, нові сповіщення в “Дії”, оновлений “Дія.Підпис”. Також буде презентовано спеціальний податковий режим для IT-індустрії “Дія.City” та інші цифрові проєкти й ініціативи.

Більше новин читайте в нашому Telegram!

Читачам також цікаво:

Коментарі