18:35
28.02.2021

Переходив дорогу на червоне світло: на Рівненщині побили пішохода, що порушив правила дорожнього руху

Медикам він сказав, що його побили за те, що переходив дорогу у невстановленому місці.

У неділю, 28 лютого, о 4-й ранку бригада “швидкої”, що виїхала на виклик про ДТП, виявила на місці події травмованого чоловіка. Медикам він сказав, що його побили за те, що переходив дорогу у невстановленому місці. У патрульній поліції кажуть, переходив пішохідним переходом, але на червоне світло для пішоходів.

Про це повідомляє “Суспільне“, передають Львівські новини.

Медики “швидкої” виявили чоловіка віком близько 45 років, який запевняв, що його ледве не збив автомобіль, коли він переходив дорогу в невстановленому місці. З машини нібито вийшли декілька осіб та побили його, як йдеться у повідомленні пресслужби.

Від травмованого чоловіка відчувався різкий запах алкоголю, в нього була носова кровотеча та підозра на черепно-мозкову травму.

Патрульні, що приїхали на місце інциденту, поспілкувались зі свідками та передивилися запис на камерах відеоспостереження.

“Близько 4:15 ранку чоловік стояв посередині пішохідного переходу поблизу торгового центру. На зелений сигнал світлофору їхав автомобіль. Спочатку він загальмував перед чоловіком, а згодом зупинився. З авто вийшли декілька чоловіків та почали бити його руками та ногами. Далі сіли в авто та поїхали у невідомому напрямку”, – розповіла речниця Патрульної поліції області Оксана Юрченко.

Чоловіка ушпиталили до Рівненської центральної міської лікарні.

Також читачам цікаво:

 

Коментарі