13:29
29.12.2023

Петришин вимагає скасувати премії службовим особам усіх рівнів на час дії воєнного стану

Кошти можна скерувати на необхідні в час війни засоби захисту

Голова ГО «Народне антикорупційне Бюро» Андрій Петришин підготував та оформив  петицію на офіційному сайті Офісу Президента.

“Президент це зробить, якщо хоче швидко здобути Перемогу!

Бо вважаю, що це єдина можливість вчасно та у повній мірі забезпечити надсучасними системами протиповітряної оборони (ППО) та іншою тактичною зброєю Збройні Сили України задля захисту життя українських солдат та цивільного населення країни”, – зазначив Петришин.

Також він додав, що на премії чиновникам щомісячно витрачаються мільярди гривень. Хоч на ці кошти могли би закуплятися так необхідні в час війни засоби захисту.

“Кожен день зволікання з реалізацією предмету цієї петиції породжуватиме нову кількість людських жертв. Можливо масштабнішу ніж сьогодні.

Детальний текст петиції, я виставлю після її висвітлення на офіційному сайті. Переможемо!” – підсумував Голова ГО «Народне антикорупційне Бюро».

До слова, нерідко посадовцям дають додаткові премії з нагоди різних свят та разову матеріальну допомогу. Таким чином саме надбавки і премії становлять левову частку місячної зарплати. Сьогодні замість значних премій та доплат чиновникам, які сидять у своїх кріслах в тилу, українці вимагають належне матеріальне та соціальне забезпечення для українських військових, які воюють на передовій.

Підписати петицію про зупинення на час дії воєнного стану нараховувати та виплачувати премії службовим особам усіх рівнів можна за посиланням.

Довідково:

Андрій Петришин – львів’янин, знаний в Україні адвокат і правозахисник, активний учасник Революції гідності та громадський діяч. ГО “Народне Антикорупційне Бюро” розпочало свою діяльність у 2018-му році з питань захисту прав мешканців Львова у питанні недопущення будівництва сміттєпереробного заводу у житлових кварталах міста, повернення у комунальну власність незаконно відчужених ділянок та інше.

На фото Андрій Петришин

Коментарі