15:41
16.11.2021

Під двері коледжу на Львівщині підкинули новонароджену дівчинку

Чоловік помітив невеликий згорток на сходах при вході до їдальні

Сьогодні, 16 листопада, охоронець новороздільського коледжу знайшов новонароджену дитину, яку підкинули на сходи їдальні.

За інформацією ZAXID.NET з власних джерел у поліції – дівчинка жива, вона була загорнена у великий шафр. У Новороздільській міській лікарні ZAXID.NET підтвердили, що був такий випадок, зараз дитина перебуває під наглядом лікарів.

Близько 10:30 охоронець політехнічного коледжу у Новому Роздолі здійснював обхід території коледжу на вул. Степана Бандери, 8 у центрі міста.

Чоловік помітив невеликий згорток на сходах при вході до їдальні. Спершу подумав, що це сміття, але коли підійшов ближче, то помітив, що у великий шарф загорнене немовля. Дівчинка була живою. Чоловік одразу викликав швидку та поліцію.

Як повідомила ZAXID.NET заступниця головного лікаря Новороздільської міської лікарні Ольга Шелудько, дівчинку привезли до лікарні близько 11:00 працівники поліції. Її обстежили: маленька здорова, лише трохи переохолоджена.

«Вага дитина – 3150 г, зріст – 50 см. Дівчинку підкинули буквально через декілька годин після народження. Зараз вона у дитячому відділенні лікарні. У неї відібрали аналізи, результати будуть відомі завтра. Якщо вони будуть у нормі, то ми готуватимемо документи для передачі маленької у будинок дитини», – розповіла Ольга Шелудько.

Більше новин читайте в нашому Telegram!

Коментарі