10:15
22.12.2021

Погрожував школярам пістолетом та вимагав з них гроші: у Львові затримали 18-річного злочинця

Тепер йому загрожує позбавлення волі строком від 3 до 7 років

Вчора, 21 грудня, близько 15.00 на вулиці Степана Бандери стався конфлікт між молодими людьми неподалік школи. У поліції не уточнили, про який саме навчальний заклад йде мова.

Про це інформує “Вголос”, із посиланням на відділ комунікації Нацполіції Львівщини, пишуть “Львівські новини”.

За даними правоохоронців, хлопець дочекався двох учнів віком 16 та 17 років після закінчення уроків. Коли вони вийшли, зі слів очевидця і школярів, приставляв пістолет до їхніх грудей і наніс тілесні ушкодження одному із хлопців в обличчя. З пояснень підлітків, він вимагав в них щотижневу винагороду у 500 гривень та певну інформацію.

Небайдужий чоловік побачив, що один з хлопців одягнений у балаклаву і вкрай агресивно спілкується з двома іншими, тому викликав поліцію.

“Екіпаж негайно приїхав на місце події і спілкуючись у телефонному режимі із заявником встановив місце події згаданих осіб. Вони негайно підійшли до молодих людей. Під час з’ясування обставин поліцейські дізналися від учасників конфлікту, що 18-річний хлопець одягнув балаклаву та підготував предмет схожий на пістолет аби залякати потерпілих”, – йдеться у повідомленні поліції.

У поліції повідомляють, що винуватцю інциденту загрожує відповідальність за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство вчинене із застосуванням вогнепальної або холодної зброї чи іншого предмета, спеціально пристосованого або заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень) ККУ. За такі дії передбачена відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Більше новин читайте в нашому Telegram!

Читачам також цікаво:

Коментарі