13:32
16.02.2021

Поліцейські втілили мрію хворого хлопчика з Буковини (ВІДЕО)

Десятирічний Сашко завжди мріяв стати поліцейським.

Днями більше сотні співробітників з різних підрозділів буковинської поліції разом з колегами з Прикарпаття завітали до Сашка й здійснили його мрію.

Про це повідомила Національна поліція України на своїй сторінці у Facebook:

“Історія 10-річного Сашка з Буковини, який хоробро бореться з тяжкою недугою і мріє стати поліцейським, сколихнула всю Україну. Пишаємося, що саме поліцейським Чернівецької області випала честь познайомитися із Сашком, підтримати його і почесно прийняти до своїх лав.”

ВІДЕО: https://fb.watch/3HpmjW-XXH/

Лікарі діагностували у хлопчика медуллобластому – злоякісну пухлину мозку з метастазами. Наразі він разом з мамою та старшою сестричкою перебуває в реабілітаційному центрі «Місто добра», де ним опікуються волонтери. Саме вони й розповіли в соцмережах про бажання маленького Сашка. Колеги з усіх куточків України долучилися до втілення його заповітної мрії – стати правоохоронцем.
“Після відвідин Сашка поліцейські роз’їхалися по своїх підрозділах нести службу, але наші серця залишилися там, з цим маленьким і відважним хлопчиком. І в кожного з нас з’явилася своя мрія – нехай станеться диво і Сашко одужає.” – йдеться у пості Національної поліції України.

Коментарі