19:43
27.04.2021

Поліція оголосила у розшук зниклого безвісти екс-гравця “Карпат” (ФОТО)

Чоловік був одягнутий у куртку червоного кольору, спортивні штани темно-синього кольору, кросівки білого кольору

Мати екс-гравця “Карпат”  Ярослава Думанського  звернулась із заявою до поліції про те, що ще 20 квітня він вийшов з дому та з тих пір його місцезнаходження невідоме.

Про це вона повідомляє “UA Футбол”, пишуть “Львівські новини”.

В оголошенні  поліції вказані прикмети Ярослава Думанського – на вигляд 60-65 років, зріст близько 170 см., середньої тілобудови, волосся сивого кольору. Він був одягнутий у куртку червоного кольору, спортивні штани темно-синього кольору, кросівки білого кольору. 

джерело: UA Футбол

“Ярослав Думанський народився в Івано-Франківську в 1959 році , де розпочав кар’єру футболіста. З 1977-го по 1981-й грав за “Карпати” Львів, потім перейшов до київського “Динамо”, в складі якого провів 60 матчів, вигравав золото 1981-го року, та Кубок 1982-го. Також виступав за харківський “Металіст” та івано-франківське “Прикарпаття”. В складі юніорської збірної СРСР вигравав чемпіонат Європи, з молодіжною збірною здобував срібло на Чемпіонаті світу 1970-го року”, – йдеться у повідомленні.

Відомості за вказаним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 115 з позначкою “безвісти зниклий” Кримінального кодексу України. Правоохоронці звернулись до всіх хто має будь-яку інформацію про місце знаходження Ярослава Думанського звертатися на лінію “102”. 

Читачам також цікаво:

Коментарі