13:47
21.05.2021

Поліція затримала 27-річного водія, який збив жінку

Під час медичного освідчення у крові водія було виявлено 2,16 проміле алкоголю

Від отриманих травм потерпіла померла на місці ДТП. Під час медичного освідчення у крові водія-втікача, 27-річного львів’янина, було виявлено 2,16 проміле алкоголю. 

Про це інформує Поліція Львівської області, пишуть “Львівські новини”.

Дорожньо-транспортна пригода сталась 20 травня о 22.17 на вулиці Карла Мікльоша у Львові. Як попередньо встановили правоохоронці, невідомий водій, керуючи невстановленим автомобілем, скоїв наїзд на пішохода – 66-річну львів’янку, та втік з місця події. Від отриманих травм жінка померла на місці ДТП. 

“До розкриття злочину були задіяні слідчі відділу розслідувань слідчого управління поліції Львівщини, співробітники відділу поліції №2 Львівського районного управління поліції, а також патрульні поліцейські. Проведеними заходами патрульні виявили автомобіль “Шевроле Лачетті”, яким було скоєно наїзд, на узбіччі дороги, в селі Сокільники. Також правоохоронці встановили, що за кермом транспортного засобу перебував 27-річний житель Львова – його розшукали та затримали. Під час медичного освідчення у крові водія було виявлено 2,16 проміле алкоголю”, -йдеться у повідомленні.

За фактом слідчі відділу розслідувань слідчого управління поліції Львівщини відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від п’яти до восьми років. 

Водій затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України, невдовзі суд обере йому запобіжний захід. Автомобіль «Шевроле», яким було скоєно наїзд, вилучений. 

Досудове розслідування триває. 

Читачам також цікаво:

Коментарі