08:37
31.03.2021

Поліція затримала вбивцю 19-річної студентки з Дніпропетровщини (ФОТО)

На тілі загиблої були множинні колото-різані рани

Правоохоронці встановили особу зловмисника, причетного до вбивства студентки з Дніпропетровщини. Ним виявився 19-річний  мешканець Житомирської області. 

Про це повідомляє Поліція Львівської області, пишуть “Львівські новини”.

30 березня, близько 20.30, на оперативну лінію “102” надійшло повідомлення про те, що у квартирі одного з будинків на вул. Личаківській у Львові виявили тіло дівчини з Дніпропетровщини, яка напередодні зникла, з ознаками насильницької смерті.

За вказаною адресою негайно виїхали слідчо-оперативна група Львівського районного управління поліції, а також оперативники карного розшуку та співробітники інших служб поліції Львівщини. 

На тілі загиблої правоохоронці виявили множинні колото-різані рани, які, ймовірно, й стали причиною смерті. Також правоохоронці встановили особу дівчини – 19-річної мешканки Дніпропетровської області, студентки одного з львівських вищих навчальних закладів. Крім того, встановлено, що того ж дня, 30 березня, з заявою про її зникнення у поліцію звернулась матір дівчини. 

Слідчі Львівського районного управління поліції, за процесуального керівництва Галицької окружної прокуратури, відкрили провадження за ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі. 

Вже за кілька годин правоохоронці встановили особу зловмисника, причетного до вбивства,  19-річного мешканця Житомирської області. Оперативники карного розшуку поліції Львівщини спільно із колегами з Рівненської та Житомирської областей затримали його у порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. 

Вирішується питання про повідомлення затриманому про підозру у скоєнні вбивства та обрання йому запобіжного заходу. 

Читачам також цікаво:

 

Коментарі