12:50
03.07.2021

Президент Польщі зустрівся з головою Жовківської ТГ Олегом Вольським

Зустріч відбулась у місті Люблін

29 червня у м. Люблін (Республіка Польща) відбулась зустріч мера Жовкви Олег Вольського з Президентом Польщі Анджейем Дудою, пишуть “Львівські новини”.

 

Фото: Олег Вольський

В рамках діяльності Асоціації органів місцевого самоврядування “Єврорегіон Розточчя-Україна” відбулась конференція між партнерами, зокрема, між представниками м. Томашів Любельський бурмістром Войцехом Жуковскі та м. Жовкви мером Олегом Вольським.

На зустрічі також були присутні Президент Польщі Анджей Дуда, Прем’єр-мінстр Матеуш Моравецький та депутати Сейму Польщі. Візит тривав впродовж двох днів.

“Надзвичайно приємна зустріч із Президентом Польщі Анджейем Дудою. Радію, що пан Президент приділяє велику увагу місцевому самоврядуванню. А ще більше тішусь, що мали нагоду поспілкуватись про Жовківську громаду”, – повідомив Вольський.

Мер Жовкви додав, що подякував за підтримку Української держави. Оскільки Польща на чолі з Президентом Дудою весь час безперервно підтримує Україну та український народ, активно співпрацює з Володимиром Зеленським та приділяє велику увагу місцевому самоврядуванню.

Президент Польщі, в свою чергу, був приємно здивований, що Олег Вольський – єдиний представник України на форумі.

У підсумку поспілкувались про плани на майбутнє, про Жовківську громаду, піднімали питання стосовно нових зустрічей задля успішних спільних проектів, наголосили на необхідності подальшої співпраці.

Довідка:

До слова, Олег Вольський – наймолодший голова ОТГ України, активний громадський діяч, займається волонтерською діяльністю, допомагає українським військовим, політолог за освітою. Працював у Міністерстві фінансів. У 2019 році на виборах народних депутатів України був довіреною особою кандидата Ігоря Муравського. 

Фото: Олег Вольський

 

Коментарі