22:56
05.08.2021

Рекордна сума: реформована митниця вже в перший місяць перевиконала план

За липень Держмитслужба України виконала план на 112%

Після перезапуску Державної митної служби, що відбувся 1 липня, за перший місяць оновлена структура  перерахувала до Загального фонду Держбюджету 39,3 млрд гривень  і виконала план на 112%.

Це більше на 4,5 млрд гривень, ніж у липні минулого року.

При цьому за 7 місяців поточного року, в порівнянні з аналогічним періодом минулого року, надходження митних платежів збільшились на 65 млрд грн або на 36%.

Таким чином Держмитслужба перевиконала план на 17 млрд грн і перерахувала:

  • до загального фонду – 208 млрд грн;
  • до спеціального фонду– 39 млрд грн.

Тішить своїми показниками Львівська митниця, яка прийшла на заміну Галицькій.  Завдяки роботі львівських митників упродовж липня держбюджет отримав майже 2,4 млрд гривень.

Саме за липень Львівська митниця виконала план надходжень на 103% і скерувала до Державного бюджету України  2,387 мільярда гривень.

“За перший місяць роботи Львівської митниці показник середньоденних надходжень становить 108,5 млн гривень. Незважаючи на період становлення, такий результат доводить, що всі структурні підрозділи Львівської митниці на високому рівні чітко виконують свої службові обов’язки та злагоджено діють на всіх ділянках”, – зазначив керівник Львівської митниці Ілля Ніжніков.

Читачам також цікаво:

 

Коментарі