10:09
24.05.2022

росія стягнула до білоруського кордону дивізіон “Іскандерів”

Зростає загроза завдання ракетних та авіаційних ударів по території України

Агресор перемістив дивізіон оперативно-тактичних ракетних комплексів “Іскандер-М” на відстань до 50 кілометрів від державного кордону України з Білорусією. 

Більше новин читайте в нашому Telegram!

Про це повідомляє Генштаб ЗСУ, пишуть “Львівські новини”.

“На Волинському та Поліському напрямках визначені підрозділи збройних сил республіки Білорусь продовжують виконувати завдання з прикриття ділянки білорусько-українського кордону в Брестській і Гомельській областях. Зростає загроза завдання ракетних та авіаційних ударів по об’єктах нашої держави з території республіки Білорусь. Агресор перемістив дивізіон ОТРК “Іскандер-М” до Брестської області на відстань до 50 кілометрів від державного кордону України”, – йдеться у повідомленні.

На Сіверському напрямку противник продовжує проведення заходів з метою посилення прикриття українсько-російського кордону в Брянській та Курській областях та недопущення перекидання наших військ на інші напрямки.

“Відзначено інженерне обладнання позицій в районах міжнародного автомобільного пункту пропуску “Погар” та населеного пункту Случовськ Брянської області”, – зазначили у дописі.

Читачам також цікаво:

Коментарі