18:55
19.10.2021

Рябікін залишає посаду Голови Держмитслужби України?

Павла Рябікіна, який обіймав посаду Голови Державної митної служби України, замінять. Цю інформацію журналістам “Львівських новин” повідомило джерело з Офісу Президента.

Як стало відомо, вчора, 18 жовтня, між Президентом України Володимиром Зеленським та Павлом Рябікіном відбулась досить жорстка розмова стосовно  справ на митниці. Тому прийняли рішення про переведення Павла Рябікіна з посади Голови Держмитслужби України на роботу в Уряд. Наразі інформація про майбутню посаду ще не відома, проте, як варіант, він може очолити посаду Міністра захисту довкілля та природних ресурсів замість Романа Абрамовського.

Серед причин переведення –  задоволеність роботою Рябікіна, що прогнозує його якнайшвидше підвищення, або ж більш ймовірний варіант – негативні показники  та кадрова політика. Зважаючи на останні конкурси, які відбулись на регіональній митниці, то керівні  посади займали люди, котрі жодного дня не працювали  на митниці, проте очолили обласні управління.

Заглом, митниця демонструвала хороші показники по наповненню бюджету, проте нещодавні  затримання правоохоронцями контрабанди цигарок чітко вказують на проблеми всередині структури.

Читачам також цікаво:

 

 

Коментарі