16:46
20.10.2021

Садовий відмовив у продовженні контрактів керівникам львівських професійних училищ

Працівники закладів обурені таким рішенням

Мер Львова Андрій Садовий не продовжив контракти керівникам львівських професійних училищ. 

Про це йдеться на Facebook-сторінці Львівського професійного коледжу готельно-туристичного та ресторанного сервісу, пишуть “Львівські новини”.

Працівники закладу обурені з приводу відмови у продовженні контракту з директором коледжу Балущак Ганною Федорівною та вимагають залишити її на посаді.

Фото: Львівський професійний коледж готельно-туристичного та ресторанного сервісу

Міська влада замість того, щоб продовжити контракти та залишити на роботі професійних керівників, викладачів та педагогів, звільняє їх. Люди, котрі роки свого набутого досвіду, праці та вміння віддали улюбленій роботі, без аргументованих пояснень залишають посади, яких заслуговують.

До слова, Львівський професійний коледж готельно-туристичного та ресторанного сервісу за своїм профілем найкращий в Україні. А Президент України Володимир Зеленський нещодавно нагородив Балущак Ганну Федорівну відзнакою “Заслужений працівник освіти України”.

Студенти та  колектив обурені таким рішенням та вимагають пояснення.

“Надійшла інформація, що нашу директорку звільнено. Ганна Федорівна Балущак змінила коледж кардинально. Завдяки їй ми маємо необмежені можливості професійного розвитку та вдосконалення, використання найсучасніших новітніх технологій, створення дружньої атмосфери між адміністрацією та студентами. Ми категорично незгідні!” – написала студентка коледжу Надія Назаревич на своїй Facebook-сторінці.

Хто займатиме керівні посади профучилищ, наразі невідомо?!

Довідка:

Балущак Г.Ф. – член Ради з питань розвитку професійної (професійно-технічної) освіти як консультативно-дорадчого органу при Президентові України, Відмінник освіти Україн, нагороджена Почесною грамотою МОН, Почесною грамотою Львівської ОДА, Почесною грамотою Національної академії педагогічних наук України, премією Верховної Ради України.

Читачам також цікаво:

 

 

Коментарі