09:43
09.12.2022

СБУ проводить обшуки у соборі УПЦ МП у Борисполі (ФОТО)

Заходи проводяться для убезпечення населення від провокацій і терористичних актів

СБУ проводить контррозвідувальні заходи на території Свято-Покровського кафедрального собору УПЦ МП у Борисполі Київської області. 

Більше новин читайте в нашому Telegram

Про це повідомляє Головне управління Служби безпеки України у Києві та Київській області, пишуть Львівські новини.

“Служба безпеки України спільно з Національною поліцією та добровольчими формуваннями територіальних громад в межах системної роботи з протидії підривній діяльності російських спецслужб в Україні здійснює контррозвідувальні (безпекові) заходи на території об’єкту Свято-Покровського кафедрального собору у м. Бориспіль на Київщині”, – йдеться в повідомленні.

Заходи проводяться для унеможливлення використання афілійованих із центрами впливу в російській федерації релігійних громад як осередку “русского міра” та убезпечення населення від провокацій і терористичних актів.

Також безпекові заходи проводяться для перевірки даних про використання приміщень для переховування диверсійно-розвідувальних груп, іноземних громадян та зберігання зброї.

Фото: СБУ

Нагадаємо, нещодавно у приміщеннях УПЦ (МП) на Тернопільщині та Прикарпатті виявили пропагандистські матеріали і шеврони бойовиків. Також СБУ знайшла російське громадянство у керівництва МП на Буковині.

22 листопада Служба безпеки України провела контррозвідувальні (безпекові) заходи на території Свято-Успенської Києво-Печерської Лаври у Києві.

Читачам також цікаво:

 

Коментарі