17:03
07.02.2023

Швейцарський благодійник відвідав Львівщину, аби оглянути облаштовані притулки для ВПО

Міський голова Стрия Олег Канівець подякував гостеві за співпрацю та допомогу

Швейцарський благодійник Іен Лундін спільно з представниками ГО «Move Ukraine» відвідали західний регіон України, щоб оглянути облаштовані притулки для внутрішньо переміщених осіб, зокрема, побували з візитом у Стрию на Львівщині.

Про це повідомляє Стрийська міська рада, пишуть Львівські новини.

У цій сфері іноземні донори долучилися фінансово, тому особисто приїхали перевірити процес та результат виконання робіт. Кілька об’єктів реалізовують і у Стрию. Зокрема, окремі роботи в гуртожитку училища №35.

“Міський голова Олег Канівець привітав гостей та подякував за співпрацю та небайдужість. В перспективі домовилися про співфінансування спеціалізованих медичних закладів у нашій громаді”, – йдеться у дописі.

Фото: Стрийська міська рада

Крістін Батруч, президент фонду родини Богдана Гаврилишина, після відвідин нашого міста, написала у листі до Олега Канівця:

«Відвідавши кілька місць у регіоні, ми переконалися, що такі типи державно-приватного партнерства є найкращим способом подолання жахливої ситуації, яку створила  війна Росії проти України. Ми були вражені вашими результатами щодо прозорості, це буде критично важливо у той час, коли іноземні інвестори прийдуть відновлювати країну.»

Читачам також цікаво:

Коментарі