19:50
16.11.2021

Скандальний антивакцинатор Стахів спробував уникнути суду у лікарні (ВІДЕО)

Його прихильники увірвались до Клінічної лікарні швидкої медичної допомоги, де лікують хворих на коронавірус. 

У  лікарню після скарг на погане самопочуття доправили скандального Стахіва.

Про це повідомив генеральний директор лікарні Олег Самчук, пишуть “Львівські новини”.

У Львові після обшуків у скандального антивакцинатора Остапа Стахіва, якого підозрюють у співпраці із російськими спецслужбами, його прихильники увірвались до Клінічної лікарні швидкої медичної допомоги, де лікують хворих на коронавірус.

За даними медика, люди прийшли у приймальне відділення лікарні без масок та сертифікатів вакцинації, вони намагались потрапити у приміщення, де лікують хворих.

“Півгодини було заблоковане приймальне відділення лікарні. Люди без масок і COVID-сертифікатів зайшли в приміщення. Нам довелося викликати поліцію”, – повідомив Олег Самчук.

Поліція спочатку переконувала осіб, які назвались “народом України”, вдягнути маски та покинути приміщення лікарні. Після відмови поліція відтиснула невідомих, через що стались сутички.

У прокуратурі Львівської області повідомили, що Стахіву інкримінують насильницьке захоплення державної влади та зміну конституційного ладу (ч.ч. 1, 2 ст. 109 КК України).

“Слідчі дії тривають, наразі вирішуються питання щодо обрання особі запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, а також щодо притягнення до відповідальності інших осіб, причетних до вчиненого правопорушення”, – повідомили в прокуратурі.

Більше новин читайте в нашому Telegram!

Читачам також цікаво:

Коментарі