09:07
29.07.2022

Сьогодні у Львові попрощаються з трьома загиблими Героями (ФОТО)

Чин похорону відбудеться в Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла.

Сьогодні, 29 липня, Львів попрощається з трьома Героями, які ціною власного життя боронили Україну від російських окупантів: Василем Сущуком, Андрієм Білим та Віталієм Борисюком.

Більше новин читайте в нашому Telegram

Про це інформує Львівська міська рада, пишуть “Львівські новини”.

Чин похорону розпочнеться об 11.00 у Гарнізонному храмі, а об 11.30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок. Мерія закликає долучитись до церемонії прощання та утриматися в цей час від проведення розважальних заходів та святкувань.

Василя Сущука та Віталія Борисюка поховають на Личаківському кладовищі, Андрія Білого – у с. Лопушна Львівського району.

Василь Сущук – львів’янин. Із початком повномасштабного вторгнення російської федерації добровільно вступив до лав окремого загону спеціального призначення «Азов» Східного оперативно-територіального об’єднання Національної гвардії України. Брав участь у рятувальних спеціальних місіях до металургійного комбінату «Азовсталь» у місті Маріуполь Донецької області. Був одним із 72-х бійців, які десантувалися на завод.

Андрій Білий – львів’янин. Із початком повномасштабного вторгнення захищав Батьківщину від російських окупантів у складі військової частини А4221.

Віталій Борисюкльвів’янин. Один із засновників руху на електричних велосипедах у місті Львові. У 2015-2016 році брав участь у антитерористичній операції. Із початком повномасштабного вторгнення росії захищав Батьківщину у складі військової частини А4221.

Фото: ЛМР

Коментарі