17:34
29.03.2023

“Солодкі патрони”: науковиця зі Львова випікає солодощі для ЗСУ (ФОТО)

Олександра активно підтримує наших захисників солодкою випічкою по всій лінії фронту

У Львові студенти Кафедри обліку і аудиту ЛНУ ім. Івана Франка економічного факультету укомплектували чергові «солодкі патрони» Олександри Юрченко для наших захисників на фронт.

Про це повідомив Юрій Раделицький, завідувач кафедри обліку і аудиту, голова постійної комісії з питань діяльності агропромислового комплексу, підприємництва та інвестицій у Львівській обласній раді, пишуть Львівські новини.

Юрченко Олександра Богданівна, «СОЛОДКА ФЕЯ» – доцентка кафедри обліку і аудиту Економічного факультет ЛНУ імені Івана Франка , віце-президент ГО «Ділові Українські Жінки у Львівській області».

Маючи цікаве хобі – випікання солодощів – Олександра завжди долучалася до передачі смаколиків в зону АТО та у військові шпиталі. Зі своїми солодощами відвідувала Центр реабілітації учасників бойових дій «Фенікс», де ветерани АТО проходили фізичну і психологічну реабілітацію.

З перших днів повномасштабного вторгнення ворога Олександра долучилася до команди волонтерів ГО «Спілка учасників та волонтерів АТО» і активно підтримує наших захисників солодкою випічкою по всій лінії фронту.

“Олександра довела, що випічка може стати зброєю не слабшою за HIMARS. Жінка пече щодня поміж заняттями в університеті і кожне її печиво є меседжем бійцю «тебе чекають, ти – важливий, ти – наша надія, дякую!»”, – зазначив Раделицький.

“За це вона стала легендарною «Солодкою феєю» наших захисників, що постачає «солодкі патрони» на передову… Бійці з фронту телефонують у знак вдячності, а командири військових частин та бригад ЗСУ складають «Подяки».

Дякую, ЗСУ та волонтерам за жертовну працю, що наближає нас до перемоги!” – підсумував Раделицький.

Коментарі