17:40
21.12.2022

ССО показали кадри висадки на Зміїний (ВІДЕО)

Спецпризначенці евакуйовували цивільних з-під носа у ворога

Під час однієї з операцій “морські котики” Сил спецоперацій України врятували від окупації п’ять сотень мирних мешканців прибережної території.

Більше новин читайте в нашому Telegram

Про це повідомляє Українська правда, пишуть Львівські новини.

Сили спеціальних операцій використовують морський компонент для ведення бойових дій та протидії російському вторгненню.

Човни використовуються для виведення розвідувальних груп у район виконання завдань, для евакуації військовослужбовців та цивільного населення, патрулювання. Це відбувається також у співпраці з підрозділами ВМС та Служби безпеки України.

На відео, оприлюдненому 21 грудня, є кадри з висадки “морських котиків” 73 окремого морського центру СпП ім кошового отамана Антіна Головатого на острів Зміїний, та інших бойових операцій.

Спецпризначенці також розповідають про те, як по воді евакуйовували цивільних з-під носа у ворога, і не дали мирним громадянам опинитися в окупації.

Тоді було врятовано близько 500 мирних мешканців, серед яких було багато людей похилого віку та маленьких дітей (напрямок спецоперації не розкривається).

Також на рахунку бойових плавців 73-го морського центру спецпризначення – висадки на окупованих росіянами територіях, евакуація побратимів, розмінування морської акваторії і, звісно, знищення російських загарбників.

Читачам також цікаво:

Коментарі