12:29
29.11.2021

Стало відомо, хто організував вечірку для блогерів у Будинку вчених

В День пам’яті жертв Голодомору українські блогери влаштували гучну вечірку з нагоди дня народження Олександра Заліска

У суботу, 27 листопада, у день пам’яті жертв Голодоморів, у Львові блогери та інстаграм-знаменитості влаштували вечірку у Будинку вчених. У Львівській ообласній організації профспілки працівників освіти і науки України розповіли журналістам “Львівських новин”, хто саме був організаторм вечірки з елементами еротики.

Як виявилось,  організатором відвертої вечірки була Мар’яна Заліско.

“Ми дуже обурені тою вечіркою. Згідно з наших нормативних документів і статуту Будинку вчених ми маємо право давати приміщення в оренду. Наше першочергове завдання – забезпечити умови перебування в час карантину та температурний режим, бо зараз холодно. Як саме буде проводитись захід – ми не знали і, в принципі, не маємо знати”, – пояснили в організації.

Саме в цей день, 27 листопада, по усій Україні вшановували пам’ять жертв Голодоморів. Зауважимо, кожного року в останню суботу листопада в країні обмежують проведення заходів розважального характеру. На запитання, чому таке дійство все ж таки дозволили організувати, відповіли:

“У нас проводять різноманітні заходи: і наукові конференсії, і різного роду зустрічі. Тому ми маємо право здавати в оренду приміщення, але ця вечірка нас дуже обурила та нам прикро. Ми дійсно будемо вести перемовини з тим організатором та переглянемо нашу співпрацю в подальшому.”

Вартість оренди приміщення за годину складає 4000 грн+додаткова плата за газ (опалення). Скільки саме тривало святкування нам не сказали, проте зазнали, що довго.

Розважав гостей відомий ведучий Володимир Остапчук. Вечірка супроводжувалися еротичними танцями шоу-балету та відвертими конкурсами. Таке святкування неабияким чином обурило користувачів Instagram. Під фотографіями блогерів чимало людей залишали негативні коментарі.

Більше новин читайте в нашому Telegram!

Читачам також цікаво:

Коментарі