13:18
29.08.2022

Стали відомі деталі вбивства зрадника Ковальова

Тіло знайшли у його будинку в Голій Пристані

Військовий кореспондент Андрій Цаплієнко повідомив, що депутата-зрадника Олексія Ковальова було вбито у власному будинку, пишуть Львівські новини.

Більше новин читайте в нашому Telegram

Ковальов отримав смертельні ножові поранення.

“Біля його будинку дуже багато окупаційних “поліцейських”. Олексій Ковальов, багатий херсонський аграрій пройшов до парламенту від Слуги народу і несподівано, на початку вторгнення, запропонував свої послуги окупантам. Він налагодив постачання своєї продукції до росії через Крим”, – повідомив Цаплієнко.

На Ковальова раніше була здійснена спроба замаху, партизани відкрито заявляли, що він є їхньою приорітетною мішенню.

Тіло знайдено  у будівлі в Голій Пристані з вогнепальним пораненням. Жінка, з якою він проживав, була знайдена у непритомному стані з ножовим пораненням горла, була доставлена у реанімацію, але сьогодні зранку померла

Нагадаємо, у квітні ДБР відкрило кримінальне провадження за статтями ККУ про держзраду та пособництву державі-агресору стосовно Ковальова, який після повномасштабного вторгнення рф перебував на тимчасово окупованій території Херсонської області та допомагав окупаційним військам.

У ході розслідування встановлено, що на початку липня Ковальов обійняв посаду заступника голови у незаконно створеному окупаційною адміністрацією держави-агресора – “уряді Херсонської області”.

Пізніше Ковальову заочно було повідомлено про підозру, обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без альтернативи внесення застави та оголошено в розшук.

Читачам також цікаво:

Коментарі