13:54
26.01.2022

Стали відомі висновки психіатричної експертизи антивакса Стахіва

Зараз Остап Стахів на волі, його звільнили з СІЗО під заставу

Львівського антивакцинатора Остапа Стахіва визнали осудним за результатами судово-медичної психіатричної експертизи, яку він проходив у Львівській обласній психіатричній лікарні.

Про це інформує “Твоє місто”, пишуть “Львівські новини”.

«У прокуратуру надійшов висновок судово-медичної психіатричної експертизи Остапа Стахіва. За нею він здоровий. Це означає, що якщо його вина буде доведена в суді, то він відбуватиме покарання. Обвинувальний акт скеровуватимуть до суду у лютому-березні», – повідомив речник Львівської обласної прокуратури Данило Антощак.

29 грудня антивакцинатора Остапа Стахіва випустили з Львівської обласної клінічної психіатричної лікарні, де він проходив 30-денну психіатричну експертизу, яку йому призначив суд. Зараз триває досудове розслідування, Остап Стахів перебуває на волі, під заставою.

Він продовжує знімати і поширювати відео із антивакцинаторськими закликами, а також організовує акції у Києві.

Львівського антивакцинатора Остапа Стахіва звинувачують у діях, спрямованих на повалення конституційного ладу або на захоплення державної влади, а також у діях на ослаблення держави, зокрема спрямовані на поширення епідемій. За статтею 109 Кримінального кодексу України йому загрожує позбавлення волі до 10 років.

Більше новин читайте в нашому Telegram!

Читачам також цікаво:

Коментарі