15:52
16.02.2023

Суб’єкти господарювання Львівщини, які поселили ВПО, за місяць зекономили на електроенергії майже 3 млн грн

Забезпечення електроенергії для юридичних осіб за ціною як для побутових споживачів ініціювали ЛОВА та «Львівенергозбут»

Суб’єкти господарювання Львівської області, які поселили внутрішньо переселених осіб,  зекономили на електроенергії майже 3 млн гривень за місяць.

Про це поінформував начальник Львівської ОВА Максим Козицький, пишуть Львівські новини.

На підставі Закону України «Про ринок електричної енергії» Львівська обласна військова адміністрація спільно з ТОВ «Львівенергозбут» ініціювали забезпечення постачання електричної енергії юридичним особам області, приміщення яких використовуються для поселення внутрішньо переміщених осіб за ціною, як для побутових споживачів.

За  січень 2023 року вказані суб’єкти господарювання Львівщини спожили електроенергію, вартість якої за комерційною ціною склала б 3,7 млн гривень. А завдяки застосуванню ціни, як для побутових споживачів, ці суб’єкти господарювання сплатили за спожиту електроенергію 1 млн грн.

Економія коштів склала 2,7 млн гривень.

“Це дало змогу зменшити навантаження на бізнес в складний час, спрямувати зекономлені кошти на виплату зарплати працівникам і на розвиток підприємництва”, – йдеться у дописі.

Читачам також цікаво:

Коментарі