09:57
14.03.2023

Син відомого тернопільського ресторатора на автівці переїхав 26-річного львів`янина (ВІДЕО)

Водій намагався втекти

9 березня у центрі Тернополя син відомого місцевого ресторатора переїхав 26-річного львів’янина Романа Степаненка.  Внаслідок ДТП потерпілого госпіталізували з численними травмами середньої тяжкості.

Про це Роман Степаненко повідомив на своїй Facebook-сторінці, пишуть Львівські новини.

Потерпілий поїхав у Тернопіль по роботі та збирався відвідати батьків, однак через аварію потрапив у лікарню.

“Хотів я на своєму бусі звернути з дороги на парковку, однак в’їзд на неї був заблокований автомобілем Ауді. Тож, опустив я вікно і попросив водія, який стояв біля відкритої водійської дверки, щоб здав назад (там було чимало вільного місця). Пан-водій подивився на мене, але ніяк не відреагував (продовжував спілкуватися з якимось чоловіком).

Я почекав 2 чи 3 хвилини, від нього нуль реакції, тож подумав що він просто не почув моє прохання. Відтак, я вийшов з машини, підійшов і щоб привернути увагу, торкнувся його плеча. Він обернувся, тож я сказав: «Бачу, ви в навушниках, можливо не почули, від’їдьте буквально 1-2 м назад, бо я не зможу вивернути на парковку, мені потрібно заїхати”.

На це водій Ауді відповів мені в грубій формі: “Хто ти такий щоб зі мною розмовляти?”, – розповів  Роман.

Потерпілий попросив здати назад, аби була змога заїхати, однак водій Ауді почав нецензурно висловлюватись та хамити. За п’ять хвилин прохань утворився корок з машин, серед яких була й “швидка”.

“Я йому сказав: “Подивись, позаду “швидка” стоїть. Від’їдь». На шо він відповів: “Мені по..уй”. Далі почав мені погрожувати фізичною розправою: “Зараз тебе в…бу, розклеїшся”, скинув окуляри і підійшов до мене впритул. Я відчув різкий запах алкогольного перегару, мені здалося, що водій  був п’яним, тож я сказав: “Від тебе несе перегаром, я викликаю поліцію”. На що він сказав: “Ти знаєш хто я такий, я тебе знищу, тобі п…да”. “, – додав Роман.

Роман викликав поліцію, оскільки водій створив аварійну ситуацію, поводився неадекватно і, на думку потерпілого, був п’яним.

“У момент, коли я спілкувався із поліцією телефоном та пояснював їм ситуацію, він сів у Ауді, завів двигун і рушив. Побачивши що машина їде, я почав відходити назад, однак водій різко пришвидшився. Я спробував відстрибнути до правого боку, але не встиг і він переїхав мені ноги. Я відходив ліворуч, тому він умисно повернув машиною в мій бік, хоча ситуація на дорозі не вимагала правого повороту (він спокійно міг мене об’їхати). Далі, він просто поїхав. Утік, не дочекавшись поліції”, – додав потерпілий.

Романа госпіталізувала” швидка”. Йому діагностували: забій правого ліктьового суглобу, забій лівого колінного суглобу, ознаки неповного розриву колотеральної зв’язки лівого колінного суглобу, множинні ссадни колінних суглобів, наявність патологічної рідини у гомілково ступневому суглобі.

Згодом, Роман Степаненко  дав  свідчення поліції.

Водій  “Ауді”  – це Гросуляк Олександр Михайлович, син відомого тернопільського ресторатора.

“І от, після пережитого шоку на місці події, отриманих травм і всіх тих протокольно-процесуальних тяжб, навздогін, з Facebook-стрічок починаю дізнаватись, що “не все так однозначно”, читаю історії про те, як хтось нападав на водія ауді, а той захищався і т.п. дурню… Вже й батько водія “ауді” дав коментар пресі у якому зазначив, що його син зв’язувався зі мною….

Хочу запитати, коли? Бо щось не в курсі… Ніхто не звертався до мене з Гросуляків. Вони навіть не цікавились станом мого здоров’я!

Огидно це все. До болю огидно. Я щиро сподіваюсь що за вчинене водій Ауді відповість. Наразі шукаю адвоката“, – підсумував Роман Степаненко.

Коментарі