14:56
18.01.2021

Тести на Галицькій митниці прийматимуть самі ж галицькі митники

Ті митники, які успішно складуть тести, будуть переведені до нової структури Львівської митниці

Керівництво Галицької митниці запропонувало своїх членів комісії з проведення тестування з питань кваліфікації та благонадійності.

Про це повідомив журналіст та громадський діяч Роман Лаврів у своєму Телеграм-каналі.

Із поданого в.о. начальника Галицької митниці списку бачимо, що перевірятимуть складання іспитів самі ж працівники Галицької митниці.

Фото з Телеграм-каналу

Ті митники, які успішно складуть тести, будуть переведені до нової структури Львівської митниці.

Поданий керівництвом Галицької митниці список вже викликав обурення в громадськості, зокрема журналіска Галина Янко написала:

“Мені цікаво чи відомо Державній митній службі України, Володимиру Зеленському, Андрію Єрмаку, що серед осіб, що пропонують до вслухайтеся!!!! “кадрової комісії з проведення тестування з питань кваліфікації та благонадійності з числа посадовців Галицької митниці” є особи, щодо яких Управління Служби безпеки України у Львівській області, Служба безпеки України, Державне бюро розслідувань були нещодавно проведені обшуки і ці особи скоро б мали  бути в статусі підозрюваних!

Це скільки може продовжуватися таке безчинство?! У Вас совість є Галицька митниця Держмитслужби?! Чи ви хочите щоб я щодня оприлюднювали схеми котрі на митниці творяться зараз. Вам ще мало?!”, – написала Галина Янко.

Нагадаємо, кілька днів тому поляки затримали понад 22 тисячі пачок сигарет, які пропустили українські митники.

 

Коментарі