21:40
11.06.2024

Топ 3 смартфони до 15 000 грн

Шукаєте якісний смартфон та маєте обмежений бюджет? Ви потрапили куди потрібно! У цій статті ми розкажемо про 3 флагмани, які вас точно зможуть вразити своїми характеристиками та особливостями.

Google Pixel 7a 128GB

Ціна: 12 300 грн.

Технічні характеристики

Pixel 7a робить усі фотографії неймовірно чіткими та насиченими неймовірною деталізацією навіть за слабкого освітлення. Завдяки куту огляду 120° ви можете охопити більше елементів пейзажу або більше друзів на фото. Витрачайте менше часу, щоб зробити ідеальне селфі з надширококутним кутом огляду 95°.

Варто відмітити, що саме цей смартфон бу, який доступний за ціною 11 700 грн –https://icoola.ua/smartphones/ найкращий за власними характеристиками і співвідношенням до ціни.

Трохи редагування фото. І трохи магії:

завдяки розширеній обробці зображень Google Tensor G2 ви можете робити неймовірні фотографії за слабкого освітлення, виправляти розмиті фотографії та стирати об’єкти лише кількома дотиками.

Покажіть себе таким, яким ви є, за допомогою Real Tone:

програмне забезпечення камери Pixel розроблено для точного захоплення різних тонів шкіри та відповідності реальності ваших фотографій.

Потужність і швидкість Google Tensor G2:

Google Tensor G2 — це та сама мікросхема, яку використовують в Pixel 7 Pro. Завдяки Tensor G2 і 8 ГБ оперативної пам’яті Pixel 7a працює швидко, безпечно та ефективно. Крім того, він забезпечує покращені голосові виклики, чудовий час автономної роботи та високоякісні фотографії та відео.

iPhone 11 Pro 256 GB

Ціна 14 900 грн.

Технічні характеристики

Цілком нова система подвійної камери: тепер ви можете робити фотографії досхочу, буквально. Завдяки новій надширококутній камері інтерфейс показує, що знаходиться поза кадром, і навіть дозволяє фотографувати це. Крім того, записувати та редагувати відео стає так само легко, як і фотографії.

Найпопулярніша камера у світі повертається з вражаючим новим ракурсом.

Найтвердіше скло: скло спереду та ззаду було зміцнено за допомогою подвійного процесу іонного обміну. Водозахист на глибині до 2 метрів на глибині до 2 метрів протягом 30 хвилин, що вдвічі довше, ніж iPhone XR.

В iPhone дебютує технологія ультраширокого діапазону. Новий чіп Apple U1 використовує цю технологію для просторового визначення, дозволяючи iPhone 11 точно знаходити інші пристрої Apple, які також мають чіп U1. Це як GPS, але у вашій вітальні. Отже, коли вам потрібно поділитися файлом за допомогою AirDrop, вам просто потрібно навести його на одну особу, і iPhone точно дізнається, кому ви хочете його надіслати.

Samsung Galaxy A54 128GB

Ціна: 15 400 грн.

Технічні характеристики

Galaxy A54 5G лідирує серед моделей Samsung середнього класу 2023 року і є прямим наступником Galaxy A53 5G. На відміну від серії високого класу, виробник залишається відданим власним процесорам і вибрав новий Exynos 1380, тепер із більшим обсягом оперативної пам’яті. З камерою також багато чого сталося: камера глибини зникла, а A54 отримав датчик на 50 МП замість 64 МП, що повинно призвести до значно кращих зображень за умов поганого освітлення.

Конфігурації зберігання майже ідентичні; єдина відмінність полягає в тому, що моделі на 128 ГБ і 256 ГБ мають у своєму розпорядженні 8 ГБ оперативної пам’яті. На жаль, все дорожче. Маленький варіант зараз коштує 449 доларів США (рекомендована роздрібна ціна + 30 доларів США), а більша версія – 499 доларів США (+ 20 доларів США).

Ці смартфони представляють відмінний баланс між ціною та якістю, пропонуючи високі характеристики та продуктивність у межах доступного бюджету. Незалежно від вашого вибору, ви отримаєте потужний пристрій, здатний задовольнити ваші потреби в продуктивності та мультимедіа.

Коментарі