10:03
28.01.2022

Троє дітей залишилися без мами, а тато в тяжкому стані: сім’я потребує допомоги

У ДТП потрапило подружжя з Чернівців

 24 січня, у селі Дубівці Чернівецької області внаслідок ДТП загинула 36-річна місцева мешканка, її чоловік  в реанімації. Близькі просять про допомогу, оскільки в сім’ї – троє дітей.

Про це інформує “Молодий Буковинець”, пишуть “Львівські новини”.

Жінка зі своїм чоловіком поверталась із магазину. Вдома чекали маленькі діти. Проте все обірвалося в одну мить. Автомобіль подружжя зіткнувся з Audi, яка мчала на шаленій швидкості. Чоловік Марини, Роман, здійснював розворот і не пропустив водія іномарки, внаслідок чого сталася аварія. Від отриманих травм жінка померла на місці, а її чоловік  у тяжкому стані зараз у лікарні.

“Троє діток наполовину осиротіли. Моєму найстаршому внуку 13, а найменшому рік. Я не можу передати свою біль словами. Зять у реанімації, про його стан поки нічого не відомо. Старша дочка забрала діток до себе, а у неї самої також троє дітей, ще й одна дитина хвора на ДЦП”, – розповіла мати загиблої.

Тітка загиблої Марини розповіла, що водій Ауді навіть не зателефонував і не вибачився.

“Від удару машину перекинуло три рази. Марину не могли витягнути, вона шість годин лежала поки не приїхали всі відповідні служби! А він навіть не зателефонував, нам відомо, що цей чоловік при грошах, найняв вже чотирьох адвокатів… А нашу Марину вже не повернути їй мало виповнитися лише 36 років, ще жити і жити. А трьох синів яких вона гарних має…”, – важко розповідає жінка.

Чоловік Роман сам зі Львова, вони певний період жили у нього, а потім переїхали у Дубівці.

“Що з Романом буде, також невідомо. Зараз він у реанімації у важкому стані. Зламав п’ять ребер з правої сторони, задів внутрішні органи… Старшому сину – 13, середущому – 4, а найменшому – 1. Це дуже велика втрата для всіх”, – розповів староста села Дубівці Микола Орлецький.

Сім’я загиблої потребує коштів, адже Роман Лупан (чоловік померлої) наразі перебуває у реанімації та потребує лікування.

Небайдужих просять допомогти:

4790 7299 3656 7544 (сестра Валентина Дмитренко, картка Ощадбанк).

Більше новин читайте в нашому Telegram!

Читачам також цікаво:

Коментарі