10:46
28.09.2021

Троє загиблих: водія, який спричинив смертельну ДТП на Львівщині, взяли під варту

Хлопець ніколи не отримував посвідчення  на право керування транспортним засобом

На момент аварія хлопець перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Про це інформує Поліція Львівської області, пишуть “Львівські новини”.

Нагадаємо, ДТП сталася 24 серпня  у селі Попеля Дрогобицького району. Водій автомобіля «Фольксваген Пасат», 19-річний мешканець Борислава, виїхав на зустрічну смугу, де скоїв зіткнення з «Фольксвагеном Гольф» під керуванням 40-річного жителя того ж міста.

“Водій «Гольфа» та двоє його пасажирів віком 16 та 20 років від отриманих під час ДТП травм померли на місці події.  Ще троє пасажирів «Гольфа» – жителі району віком від 17 до 19 років –  з травмами різної важкості були доставлені до лікарні”, – йдеться у дописі.

Тілесні ушкодження також отримали водій та троє пасажирів «Пасату» віком 18, 19 та 22 роки, усі мешканці міста Борислав.

Водій. який ніколи не отримував посвідчення  на право керування транспортним засобом,  був затриманий у порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу Україн.

Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від семи до десяти років.

24 вересня, після проведення лікування, суд обрав водієві запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Зараз підозрюваний перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

Читачам також цікаво:

 

 

Коментарі