19:01
16.11.2021

“Тисячу буде здерто з антиваксів”: нардепка обурилася ідеєю Зеленського

Українці, які отримали 2 дози вакцини, з 19 грудня отримають 1000 гривень

Народний депутат від “Слуги народу” Єлизавета Богуцька  висловила невдоволення ініціативою президента платити по тисячі гривень вакцинованим громадянам.

Про це нардепка повідомила на своїй Facebook-сторінці, пишуть “Львівські новини”.

“Як я і думала, тисяча на вакцинацію ще більше розколе тих хто “за” і ні. Вже з ранку ФБ переповнений мемами із Зеленським на 1000-гривневих купюрах, а у відповідь вакциновані аплодують тисячі гривень, яку буде здерто з антиваксів. Неправильно все це”, – написала депутатка.

Вона додала, що фінансова турбота держави про здоров’я своїх громадян, які не залежно від вакцинації здають ПЛР-тести при перших симптомах будь – якої ГРВІ інфекції й платять за це в середньому 600 грн – говорить про якусь дивну турботу.

Вчора, 15 листопада президент Володимир Зеленський заявив, що в рамках нової програми підтримки креативного, спортивного та транспортного секторів економіки українці, які отримали дві дози антикоагулянтної вакцини, зможуть отримати через додаток “Дія” по тисячі гривень.

Ці кошти можна буде витратити на придбання абонементів в спортзали, відвідування кінотеатрів, театрів, купити квитки для подорожей всередині країни тощо.

Більше новин читайте в нашому Telegram!

Читачам також цікаво:

Коментарі