09:24
27.12.2022

У Брянській області загинула група українських бійців (ФОТО)

Українські військові загинули у тилу ворога

Четверо українських військовослужбовців – Юрій Горовець, Максим Михайлов, Тарас Карпюк та Богдан Лягов – загинули на території рф під час виконання бойового завдання.

Більше новин читайте в нашому Telegram

Інформацію про загибель українських захисників підтвердив  військовослужбовець ЗСУ, ветеран АТО Тарас Бакай, пишуть Львівські новини.

“Вони несли яскраве світло тротилового сяйва на північну Слобожанщину, тимчасово окуповану кацапами. На їхній зброї було написано – «Мужність», як колись на лицарських мечах. Вони добровольці батальйону спеціального призначення «Свята Марія». Їхню просвітницьку роботу в тилу ворога зупинило мінне поле. Святоша, Непийпиво, Тарасій, Аполон – навічно в строю!!!” – зазначив Бакай.

ФСБ рф заявила про вбивство чотирьох українців, які нібито намагалися проникнути на територію Брянської області, щоб провести “диверсійно-терористичні акти”.

Російська спецслужба повідомила, що у загиблих було іноземне озброєння, зокрема пістолети-кулемети SIG Sauer, прилади зв’язку і навігації та чотири бомби загальною потужністю близько 40 кг у тротиловому еквіваленті.

Фото: Тарас Бакай

Читачам також цікаво:

Коментарі