14:29
25.01.2021

У гірників Львівщини хочуть відібрати лікарню

“Коли вже «нова українська медицина» добралась до закладів відновного лікування – вважай, що і їм хана”

Шахтарі Львівської області можуть лишитись без медичного закладу, який до початку медреформи надавав гірникам послуги з лікування та реабілітації. 

Про це на своїй сторінці у Facebook написав голова Незалежної профспілки гірників України Михайло Волинець, повідомляють Львівські новини.

До 15 лютого адміністрація закладу має «напрацювати ефективні шляхи виходу із ситуації». Держава, Нацслужба здоров’я зі свого боку для розв’язання проблеми може запропонувати хіба що недофінансування – кошти в обсязі 3,6 млн грн при мінімальній потребі лікарні в 7,9 млн грн.
Руйнація психіатрії вже демонструє свої наслідки – все більше шокуючих новин про злочини, вбивства, скоєні за вказівкою голосів в голові.
Доктор медичних наук заввідділу хіміорезистентного туберкульозу ДУ «Національний інститут фтизіатрії і пульмонології імені Ф. Г. Яновського НАМН України Наталія Литвиненко застерігає щодо стрімкого зростання кількості хворих на туберкульоз через сумнівні рішення «медреформаторів» щодо тубдиспансерів.
Коли вже «нова українська медицина» добралась до закладів відновного лікування – вважай, що і їм хана”- йдеться у дописі.

скріншот з Facebook

Із слів пана Михайло стає зрозуміло, що Львівську обласну лікарню №3 у Соснівці, що спеціалізується на реабілітації гірників, можуть закрити через “нерентабельність”.

Коментарі