19:25
11.04.2021

У Львові 20-річний водій втікав від поліцейських в автівці з фейковими номерами (ВІДЕО)

У керманичка помітили ознаки наркотичного сп’яніння, однак від перевірки у медичному закладі він відмовився.

Близько 3-ї години ночі патрульні отримали орієнтування від колег, що з вулиці Джорджа Вашингтона на вулицю Зелену їде на великій швидкості автомобіль Toyota Land Cruiser порушуючи ПДР.

Про це повідомляє патрульна поліція Львівської області, пишуть “Львівські новини”.

Більше того, номерні знаки не належать цьому транспортному засобу.

Зазначається, що на перехресті вулиць Зелена — Липова Алея екіпаж побачив цей автомобіль і почав переслідування. Водій ігнорував усі вказівки про зупинку і лише збільшував швидкість.

Автомобілю вдалося зникнути з поля зору і вже за мить поліцейським на зустріч виїхав ідентичний позашляховик, тільки з іншими номерними знаками. Поліцейські зупинили його. За кермом був 20-річний молодий чоловік.
Поліцейські виявили, що в автомобілі встановлений спеціальний пристрій заміни номерних знаків і порушник ним скористався, аби уникнути відповідальності.
Також, під вітровим склом вони побачили світлові прилади (проблискові маячки), а на даху — антени (глушилки зв’язку).
У керманичка помітили ознаки наркотичного сп’яніння, однак від перевірки у медичному закладі він відмовився.
Порушник отримав 6 адмінматеріалів від патрульних, а саме: протоколи за ч. 7 ст. 121 (Повторне протягом року керування водієм транспортним засобом з номерним знаком, що не належить цьому засобу),
за ст. 122-2 (Невиконання водіями вимог про зупинку), за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом в стані сп’яніння) та за ст. 122-5 (Порушення вимог законодавства щодо встановлення і використання спеціальних світлових сигнальних пристроїв) КУпАП, а також винесли дві постанови за ч. 1 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не пред’явила посвідчення водія та реєстраційний документ на транспортний засіб) КУпАП.

Коментарі