10:15
10.12.2022

У Львові дружина військового запустила виробництво ялинкових прикрас

Ідеї патріотичних малюнків на прикрасах – це її з чоловіком спільні задуми

Дружина військовослужбовця Софія Саджениця запустила виробництво ялинкових прикрас у Львові. Небайдужих просять підтримати власну справу дівчини, оскільки це – можливість допомогти ЗСУ. Частина коштів від продажу прикрас буде скерована на потреби армії, пишуть Львівські новини.

Софія від початку повномасштабного вторгнення російських окупантів на українську землю розпочала волонтерити, оскільки групі, де воює її чоловік, потрібне було забезпечення.

“На самому початку ми з подругою вистоювали довжелезні черги в магазини, щоб купити хлопцям взуття та куртки, шукала та знаходила кошти. Коли постала потреба у транспорті, займалась пошуком, підбором, доставкою авто з-за кордону”, – зазначила дівчина.

Таким чином Софія допомогала ЗСУ, активно працювала заради нашої спільної перемоги та мріяла про власну справу, яку вона з чоловіком хотіли розпочати ще торік.

“Ми з чоловіком почали задумуватись про те, щоб створювати новорічний декор ще минулого року, перед святами. А цього року, чекаючи чоловіка з війни, дуже тяжко переживала всі події, що відбулись в Україні внаслідок повномасштабного наступу рф. Бажаючи, щоб у всіх співгромадян залишились згадки про ключові моменти майбутньої перемоги, вирішила зробити ялинкові прикраси з позитивною подачею усіх зображень. Як тільки чоловік виходив на зв’язок- відразу показувала йому усі свої ідеї, він вносив свої корективи Таким чином вирішили розпочати разом сімейний бізнес, будучи на такій великій відстані один від одного”, – додала дружина військовослужбовця.

Дівчина знайшла фабрику ялинкових прикрас, де вручну пензликом наносять усі малюнки. Ідеї малюнків – це її з чоловіком спільні задуми.

До слова, улюблена прикраса Софії – зайчик на nlaw, а у  чоловіка – Залужний.

На запитання журналістів Львівських новин, про що найбільше мріє дівчина, вона відповіла:

“Найбільше мрію про перемогу. Хочу, щоб усі чоловіки повернулись до своїх сімей здоровими та неушкодженими!”

Просимо усіх небайдужих підтримати кропітку працю дівчини та допомогти наблизити перемогу України.

Для того, аби придбати ялинкові прикраси, пишіть Софії Саджениці у Фейсбуці.

Коментарі