16:29
13.01.2022

У Львові на Святвечір отямилася 6-річна дитина, яка рік провела в комі

Хлопчик отримав важку черепно-мозкову травму

У Львові напередодні Різдва, 6 січня, прийшов до тями 6-річний хлопчик, який впав у кому рівно рік тому, також у Святий вечір. Батьки протягом цього часу оточували сплячого малюка увагою та опікою, щиро вірячи у диво.

Про це інформує “Depo.Львів”, пишуть “Львівські новини”.

Дивну різдвяну історію розповів керівник Львівського Центру нейрохірургії та неврології Андрій Токарський.

Дитина напередодні Різдва 2021 каталася на санчатах, в якийсь момент хлопчик втратив рівновагу і врізався на швидкості в дерево.

“Через важку черепно-мозкову травму малюк впав у кому. Найважчими для його родини були наступні 365 днів. Але вони постійно наполягали, що їхня дитина прокинеться та повернеться до нормального життя”, – поділився подробицями лікар

Токарський зазначив, що коли малюк розплющив очі рівно через рік після того, що сталося, у диво повірили навіть атеїсти. Причому найбільшою радістю стало те, що хлопчик прокинувся наче проспав одну ніч.

“Я 40 років працюю у цій сфері, на моїх руках помирало чимало людей. Але коли родичі тяжко хворих людей запитують мене, що їм робити під час операції, я відправляю їх молитися, навіть якщо вони кажуть, що невіруючі. І я вам скажу, що ті операції, під час яких сім’ї моляться за пацієнта, проходять значно успішніше та легше, ніж ті, коли такі молитви ігнорують”, – підкреслив фахівець.

Більше новин читайте в нашому Telegram!

Читачам також цікаво:

Коментарі