12:49
23.04.2021

У Львові оголосили тендер на будівництво підземного паркінгу

Для створення нових паркомісць у центральній частині міста триває підготовка проектів з будівництва підземних майданчиків для паркування

Сьогодні, 23 квітня, у системі “Prozorro” оголосили тендер, щоб  підготуватись до  пілотного проекту державно-приватного партнерства “Будівництво підземного багаторівневого майданчика для паркування на пл. Є. Петрушевича” у м. Львові”.

Про це повідомляє пресслужба ЛМР, пишуть “Львівські новини”.

“Ми раді повідомити про запуск важливого етапу на шляху до реалізації пілотного проекту державно-приватного партнерства (ДПП) у Львові – будівництва підземного паркінгу на пл. Є. Петрушевича – закупівлю послуг технічного та юридичного радників. Радники – це важливі експерти, які допомагатимуть у підготовці проекту ДПП, зокрема розробці техніко-економічного обґрунтування проекту, підготовці конкурсної документації, умов проекту та проведенні самого конкурсу ДПП. Разом з державною Агенцією з питань підтримки державно-приватного партнерства розроблено тендерну документацію та оголошено закупівлю в електронній системі Prozorro”, – розповів начальник управління інвестицій та проектів ЛМР Роман Старецький.

Для впорядкування наземного паркування та створення нових паркомісць у центральній частині міста Львівська міська рада здійснює підготовку інвестиційних проектів з будівництва підземних майданчиків для паркування. Одним з таких інвестиційних проектів є пілотний проект з будівництва підземного багаторівневого майданчика для паркування на пл. Є. Петрушевича, що здійснюватиметься на умовах ДПП.

Читачам також цікаво:

Коментарі