15:35
21.05.2021

У Львові працівники поліції затримали неадекватну жінку з дитиною на руках

Жінка зізналася, що вчора випивала

Сьогодні, 21 травня, у Львові на вул. Городоцькій неадекватна жінка залишила маленьку дитину сидіти на тротуарі, а сама стояла поруч біля банкомата. Небайдужі люди викликали поліцію.

Про це повідомляє “Діло”, пишуть “Львівські новини”.

Жінка нецензурно висловлювалась в сторону поліцейських, посилала всіх, і кричала, що в неї незаконно забирають дитину. Також жінка заявила, що в неї від коронавірусу помер чоловік, і за рік “в неї 5 трупів”.

“Я побачила як впродовж деякого часу стоїть жінка біля банкомату, а маленька дитина сидить на цементі. Я зробила фото, і подзвонила в поліцію. Пройшло 15 хвилин, вони не приїхали і я подзвонила ще раз. Попросила поліцію надати інформацію, де вони знаходяться, адже вулиця Городоцька не забита, і проблем доїхати нема. У поліції відмовились надати інформацію. Після чого я написала пост на “Гарячу лінію” у Фейсбуці, його адміністратор відхилив. Подзвонила на “Гарячу лінію” там сказали, що не мають відношення до таких ситуацій. Щодо соціальних служб, то вони всі поїхали на стрільбище – це є відповідь поліції, і нема нікого” , – прокоментувала ситуацію “Ділу” очевидиця Софія Лужна.

Жінка зізналася, що вчора випивала. Поліцейські викликали швидку.

ЇЇ дитині 1 рік і 8 місяців.

Читачам також цікаво:

 

Коментарі