16:50
22.11.2021

У Львові ветерани провели незвичне засідання бізнес-клубу (ФОТО, ВІДЕО)

Мета заходу – привернути увагу міжнародної спільноти до російської агресії на сході України

Нещодавно АрміяInform розповідала про створення у Львові об’єднання ветеранів АТО/ООС, які займаються бізнесом або планують започаткувати власну справу. Після першого установчого засідання минуло менше ніж місяць, а ветерани-бізнесмени зібралися вже вдруге. Втім, засідання вирішили провести в активний спосіб: вшанувати 5-кілометровою пробіжкою учасників Революції Гідності та воїнів українського десанту.

Про це інформує “Форпост”, пишуть “Львівські новини”.

Дистанцію забігу учасники подолали в комфортному темпі. Як вони самі наголошують, спорт – це і спосіб гарно провести час, і поспілкуватися, обмінятися планами на майбутнє та обговорити спільні проєкти.

“Ми хочемо показати, що учасники російсько-української війни активні не лише в обороні власної країни, а й в роботі, якою ми займаємося нині. Ведення бізнесу – це податки, а з них утримується військо, нараховуються пенсії тощо, – говорить учасник АТО/ООС, львівський юрист Святослав Прокопчук. – Очікуємо в нашому колі нових учасників. Бо ветерани здатні й країну захищати, і її економіку розвивати!”

Слід додати, що дехто з учасників пробіжки в такий спосіб готується до участі в «Марафоні, який ніхто не хоче бігти». Нагадаємо, що ця ініціатива започаткована в українському селищі Нью-Йорк, розташованому біля Торецька в Донецькій області, у день відомого Нью-Йоркського марафону, 7 листопада. Його мета ‒ привернути увагу міжнародної спільноти до російської агресії на сході України.

Крім цього, учасники львівського бізнес-клубу ветеранів планують зробити подібні активно-руханкові засідання регулярними. І суміщати обмін досвідом та ідеями не лише з бігом, але й робити туристичні походи, відвідувати визначні історичні місця, пов’язані з військовою історією нашої держави.

Як повідомили організатори клубу, наступне зібрання відбудеться 5 грудня 0 10:00 год у соціальному кафе «Базилік», що знаходиться за адресою: м. Львів, вул. Генерала Чупринки, 67-69 (вхід з вулиці Природної).

Більше новин читайте в нашому Telegram!

Читачам також цікаво:

Коментарі