14:18
09.12.2021

У Львові від ускладнень коронавірусу померла 23-річна породілля

Медики намагалися її врятувати, але хвороба виявилась сильнішою

8 грудня, у середу, в одній з львівських лікарень від ускладнень коронавірусу померла 23-річна породілля. Загибла проживала у Миколаєві і не мала щеплення. Лікарі намагалися врятувати її життя протягом двох тижнів, але марно.

Про це повідомляє ZAXID.NET, пишуть “Львівські новини”.

Спершу жінка потрапила до перенатального центру на 37-му тижні вагітності:

“У нас вона пробула всього лиш одну добу. У неї було завмирання плоду на 37 тижні. Найімовірніше це трапилось через важку вірусемію. Жінку потрібно було розродити, під час розродження виникли проблеми, через які довелось її оперувати. Ми прооперували і скерували у Центр легеневого здоров’я через те, що були проблеми з легенями. Це була важка патологія. Завмерла майже доношена дитина”, – повідомив Олександр Сімкін.

У Центрі легеневого здоров’я жінка була довше – цілих два тижні. Медики намагалися її врятувати, але хвороба виявилась сильнішою.

“Жінка зовсім молода, їй 23 роки, з Миколаєва. У нас пробула десь понад два тижні. Причиною смерті стала важка ковідна пневмонія”, – повідомив Любомир Рак, Генеральний директор Центру легеневого здоров’я.

Лікар розповів, що наразі в Центрі лікування проходять дев’ять варігних жінок з коронавірусом – і серед них жодна не мала щеплення. Взагалі ж до центру госпіталізували понад 150 вагітних жінок, з них щеплення від коронавірусу мали всього двоє.

Більше новин читайте в нашому Telegram!

Читачам також цікаво:

 

Коментарі