10:28
10.06.2021

У Львові відбудеться наймасовіший веломарафон Західної України

Спортивний старт – 11.00 год. з села Сокільники

У суботу, 12 червня, відбудуться щорічні любительські змагання у форматі марафону, що проходять навколо Львова – «Львівська Сотка-2021». Організатором змагань уже традиційно є Львівський велоклуб. 

Про це інформує пресслужба ЛМР, пишуть “Львівські новини”.

 Учасники веломарафону повинні подолати 100 км за ліміт у 10 годин. До участі у марафоні допускаються учасники на різноманітних велосипедах: шосейних, гірських, міських, гібридах, трекових та інших. 

“Усіх учасників, які вклались у ліміт, на фініші нагороджують заохочувальними призами. Крім того, призами нагороджують трійку тих, хто першими проходить всю дистанцію, та тих, хто першими проходить проміжний «гірський» фініш. Нагородження відбувається окремо в чоловічій та жіночій категоріях”, – йдеться у дописі. 

Подія починається із реєстрації учасників на площі Ринок.

Урочистий старт відбудеться у самому серці Львова о 10.20 год. В час руху велоколони вулицям Львова можливі незначні затримки у русі громадського транспорту. Мешканців міста просять вибачити за тимчасові незручності. 

Спортивний старт – 11.00 год. з села Сокільники. 

“Додамо, у зв’язку з проведенням веломарафону «Львівська Сотка 2021» рух автомобілів по вулицях Незалежності України та Курортній в смт. Брюховичі буде закритий з 10.00 год. до 18.30 год”, – йдеться у повідомленні.

Читачам також цікаво:

Коментарі