14:36
21.12.2021

У Львові відбудеться прес-конференція військової медсестри, яку обвинувачують у вбивстві Шеремети

Павло Шеремета загинув від вибуху власної автівки по дорозі на роботу у 2016-му році

Завтра, 22 грудня, в “Центрі комунікацій” у Львові, за адресою вул. Чайковського, 17, о 17:30 год. відбудеться прес-конференція військової медсестри та ветерана АТО/ООС Яни Дугарь, обвинувачувальної в справі про вбивство Павла Шеремети, пишуть “Львівські новини”.

Під час прес-конференція Яна розповість на якому етапі справа перебуває зараз, чому правоохоронці свідомо затягують завершення судового процесу, розкаже про свій переїзд до Львова, а також дасть відповіді на всі запитання журналістів.

Яну разом із кардіохірургом та волонтеркою Юлією Кузьменко, а також музикантом і військовим Андрієм Антоненком звинувачують у вбивстві відомого українського та російського журналіста Павла Шеремети, який загинув від вибуху власної автівки по дорозі на роботу 20-го грудня, 2016-го року.

Згодом слідчі встановили, що в автомобіль заклали саморобну бомбу. Три роки правоохоронці безуспішно шукали винних, а ж поки президент України Володимир Зеленський не надав терміновий наказ довести справу до кінця та знайти вбивцю.

Згодом, 12-го грудня 2019-го року ексміністр внутрішніх справ Арсен Аваков скликав терміновий брифінг, на якому назвав імена можливих фігурантів –  Яни, Юлії Кузьменко, та Антоненка. Основним доказом стала експертиза ходи підозрюваних на записах камер спостереження.

Обвинувальні акти підозрюваним вручили у серпні 2020. Яні довелося більше півроку перебувати на домашньому арешті, а ж поки суд не послабив запобіжний захід на заставу у 174 тисячі гривень, яку зібрали всією країною всього за два дні.

Зараз Яна переїхала до Львова, влаштувалася на роботу лікарем-реабілітологом у Брюховицьку лікарню та намагається налагодити своє життя наскільки це можливо.

Більше новин читайте в нашому Telegram!

Читачам також цікаво:

 

Коментарі