14:28
09.12.2022

У Львові відбудуться Андріївські вечорниці на підтримку ЗСУ

Зібрані кошти передадуть на потреби українським захисникам

12 грудня у Львівській обласній бібліотеці відбудеться святкування Андріївських вечорниць.

Більше новин читайте в нашому Telegram

Про це на своїй Facebook-сторінці повідомив знаний поет Роман Онишкевич, пишуть Львівські новини.

“Запрошує Марта Онишкевич і я вас запрошую. Сам не прийду, бо в моєму віці вже не пасує, хоча старій кавалєрці ніхто не боронить прийти до молоді (ред. – сміється)”, – зазначив Онишкевич.

Він додав, що вечорниці відбудуться для підтримки українських захисників, завдяки яким маємо можливість святкувати та показати, що наша культура і наші традиції не забуті.

“На вас чекають цікавинки для будь-якого віку і ми зможемо зробити атмосферні знимки на пам’ять. Тож зовсім не зайвим буде традиційне українське вбрання або його елементи.

Будемо бавитись в найкращих українських традиціях, ворожити (бо куди ж без цього в ніч на Андрія), дізнаватись про наші звичаї та культуру, співати, танцювати та творити”, – йдеться у повідомленні.

Захід відбудеться 12 грудня о 18:00 годині за адресою: м. Львів, вул. В. Винниченка, 1 (Львівська обласна бібліотека для дітей, старший зал).

“Беріть з собою друзів, українські смаколики, а також свічки, ліхтарики, гірлянди. Створимо атмосферу домашнього затишку та тепла”, – підсумував Онишкевич.

Вхід  – за донат на ЗСУ. Аби забезпечити комфортні умови кожному учаснику просять зареєструватись за посиланням https://docs.google.com/…/1rugacEwCueZ…/edit

Фото: Роман Онишкевич

Читачам також цікаво:

Коментарі