15:59
15.12.2021

У Львові відбулася презентація книги Ірини Оршак “Депутати теж люди”

Авторка поділилася своїми емоціями від написання, а також планами на майбутнє

Сьогодні, 15 грудня, у Львові відбулася презентація книги ексдепутатки Львівської міськради Ірини Оршак “Депутати теж люди”. Авторка поділилася своїми емоціями від написання, а також планами на майбутнє, пишуть “Львівські новини”.

“Ця книга — це моя мрія, яку я вирішила здійснити до свого ювілею. В ній зібрані історії від мого дитинтства, юності, сімейного життя, кар’єрного росту. Однією фразою — усе моє життя через призму депутатської діяльності”, — ділиться Ірина Оршак.

Ірина Оршак

Авторка відзначила, що написання книги далось їй легко, зробила вона це на одному подиху:

“Весь кістяк я заклала за 2-3 дні, а вже дописала в тому обсязі, в якому вона є, за 2-3 місяці”.

Книга “Депутати теж люди”

Тим не менш, ексдепутатка сумнівалася, чи варто видавати цю книгу. Спочатку думала видрукувати тільки для себе, згодом — роздати близьким та друзям. Проте її донька після прочитання сказала, що це потрібно видавати в маси, тому Ірина Оршак вирішила поділитися своєю працею з усіма.

На презентації були присутні журналісти, авторка охоче ділилася з ними історіями з життя, з політичної кар’єри та розповіла про свої амбіції на муйбутнє.

Наостанок авторка подарувала книгу одній з учасниць заходу, а також “Депутати теж люди” могли придбати всі охочі.

Придбати книгу Ірини Оршак “Депутати теж люди” через її інстаграм- або фейсбук-профіль. Щодо видавництв, то жінка заявила, що домовляється про співпрацю.

Більше новин читайте в нашому Telegram!

Читачам також цікаво:

 

 

Коментарі