13:32
06.07.2021

У Львові відкрили гінекологічне відділення ll черги Львівського обласного перинатального центру

На реалізацію другого пускового комплексу об’єкту скерували понад 170 млн гривень

Сьогодні, 6 липня,  у Львові відкрили гінекологічне відділення ll черги Львівського обласного перинатального центру.

Про це на своєму Telegram-каналі повідомив голова ЛОДА Максим Козицький, пишуть “Львівські новини”.

Центр перебував на реконструкції з 2013 року. Три роки тому відкрили першу чергу. Відтоді і станом на зараз у центрі народилось понад 15 тисяч дітей. Вже завершили реконструкцію ІІ черги корпусу «Б-3», в якому з’явились нові відділення, серед яких гінекологічне, патології вагітності та інші.

На реалізацію другого пускового комплексу об’єкту скерували понад 170 млн гривень з різних бюджетів. І ці кошти спрямували як на будівельні роботи, так і на закупівлю медичного обладнання, меблів та інвентаря.

“Впевнений, що відтепер лікарня функціонуватиме на повну, надаватиме професійну гінекологічну допомогу з використанням сучасного обладнання. Адже, перш за все, заклад обслуговує як жительок Львова, Львівської області, так й усього Західного регіону. Тому важливо, що тепер є оновлені приміщення, сучасне обладнання, що допоможе медичним працівникам і, сподіваюсь, полегшить їхню роботу”, – розповів Козицький.

Очільник області додав, що вдвічі приємно бути на відкритті оновленого центру, адже свого часу у ньому народились його син та донечка.

“Тож з усього серця бажаю усьому колективу, щоб у вашому центрі народжувалось якомога більше дітей. Сили вам, шановні медики, витримки та великої поваги від людей. Дякую за вашу працю!”, – прокоментував Максим Козицький.

Читачам також цікаво:

 

Коментарі