21:32
21.12.2021

У Львові затримали чоловіка, який заходив у школи і намагався роздягнути дівчаток (ФОТО)

Чоловік – мешканець Києва

Сьогодні, 21 грудня, ввечері поліцейські затримали зловмисника, який намагався вчинити розпусні дії щодо учениці однієї з львівських шкіл. 

Про це інформує Поліція Львівської області, пишуть “Львівські новини”.

Чоловіка затримали на вулиці Кульпарківській, 95.

Його виявили за сприянням Національної Гвардії.

Львівська журналістка Євгенія Полікарпова додала, що затриманий – неодноразово судимий за розбещення неповнолітніх 50-річний мешканець Києва.

Чоловік переодягнувся в жіночий одяг і зайшов у жіночу вбиральню в школі № 43. У приміщенні вбиральні він застав дівчинку-другокласницю, якій наказав роздягнутися для огляду, бо нібито він лікарка.

Стурбована тривалою відсутністю дитини, дівчинки не було близько 20 хв, вчителька пішла за нею до вбиральні. Чоловік, побачивши вчительку, відштовхнув її і втік з приміщення школи.

У поліцію звернулася мама дівчинки.

Чоловіку повідомлять  про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.156 (Розбещення неповнолітніх) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від 5 до 8 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років або без такого.

Більше новин читайте в нашому Telegram!

Читачам також цікаво:

Коментарі