17:41
12.11.2021

У магазинах Львівщини виявили підроблені сигарети та алкоголь (ФОТО)

Усе виявлене скеровано на експертне дослідження

Сьогодні, 12 листопада, правоохоронці провели 7 обшуків у торгівельних закладах та за місцями проживання осіб, причетних до виготовлення контрафактного алкоголю і тютюну, у містах Жовква, Дубляни, Рава-Руська та в одному з сіл Львівського району.

Про це інформує Поліція Львівської області, пишуть “Львівські новини”.

Під час обшуків поліцейські виявили та вилучили понад 200 пляшок готової алкогольної продукції  з акцизними марками з ознаками підробки, понад 200 літрів сировини для виготовлення алкогольних напоїв, десятки пластикових бочок, заповнених спиртовими сумішами, а також близько 5000 пачок з тютюновими виробами без акцизних марок або з акцизами з ознаками підробки.

Фото: Поліція Львівської області 

Усе виявлене скеровано на експертне дослідження.

“Слідчі територіального підрозділу  поліції відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.199 (Виготовлення, зберігання, придбання, перевезення, пересилання, ввезення в Україну з метою використання при продажу товарів, збуту або збут підроблених грошей, державних цінних паперів, білетів державної лотереї, марок акцизного податку чи голографічних захисних елементів) Кримінального кодексу України, триває. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до семи років”, – йдеться у дописі.

Фото: Поліція Львівської області 

Досудове розслідування триває.

Правоохоронці встановлюють джерела постачання та мережу збуту контрафактної алкогольної та тютюнової продукції.

Більше новин читайте в нашому Telegram!

Читачам також цікаво:

 

 

Коментарі