14:08
16.05.2022

У МВС оцінили ймовірність антивоєнних бунтів в росії

До 24 лютого 33% росіян вважали, що головним джерелом інформації є телевізор, тепер – це 23%.

Росіяни все менше довіряють телебаченню, але бунтів проти війни чекати не варто найближчим часом.

Більше новин читайте в нашому Telegram!

Про це інформує “УНІАН”, пишуть “Львівські новини”.

Впродовж останніх двох місяців, згідно з офіційними даними, які оприлюднені у РФ, на 10% знизився рівень довіри як до головного джерела інформації – телевізора.

“Якщо до 24 лютого 33% росіян вважали, що головним джерелом інформації є телевізор, то зараз це 23%. Насправді, це величезний вплив і війни, і зусиль всіх українців і всіх наших інформаційних військ, які пояснювали росіянам, що відбувається, що тут смерті”, – сказав радник міністра внутрішніх справ України Вадим Денисенко повідомив на брифінгу.

При цьому він наголосив, що це не значить, що “в Росії починаються якісь бунти чи в Росії починає хтось виступати проти Путіна”.

За його словами, необхідно розуміти, що перші три місяці війни в будь-якій країні світу, в будь-який період історії люди підтримують дії свого керівництва як в країні агресора, так і в країні, яка захищається.

“Після трьох місяців закінчується адреналін і починається рутинне життя, і отут починаються певні зміни у ставленні до багатьох процесів”, – наголосив Денисенко.

Читачам також цікаво:

Коментарі