15:44
12.11.2021

У пологовому будинку у Львові можна буде народжувати у ванній

У пологовому є всі спеціалісти, які потрібні для вкрай “важкої” породіллі

У Львові невдовзі завершать ремонт пологового будинку на вулиці Некрасова. Його особливістю стане те, що пацієнтки матимуть можливість народжувати у ванній.

Про це інформує “Твоє місто”, пишуть “Львівські новини”.

Вартість ремонту становить понад 75 мільйонів гривень. Пологовий будинок спеціалізуватиметься на вагітностях з патологіями.

Головний лікар Львівської обласної клінічної лікарні Михайло Гичка розповів, що ремонт пологового будинку на вулиці Некрасова скоро завершиться. Там замінили усі інженерні мережі, електрику та провели газопостачання. Окрім цього, в медзакладі відремонтували палати та закупили нові меблі. Його особливістю стане те, що вагітні зможуть народжувати у ванній.

“У нас є ванна, де може народжувати вагітна. Маємо всіх спеціалістів, які потрібні для вкрай “важкої” породіллі. Є судинний хірург, загальний хірург, уролог, кардіохірург, кардіолог. Ми в цьому – унікальні”,
– додав лікар.

Пологовий будинок прийматиме всіх породіль. Однак він спеціалізуватиметься на вагітностях з патологіями. Тут є палати на одне, два та три місця, а також сімейні палати.

Більше новин читайте в нашому Telegram!

Читачам також цікаво:

 

Коментарі